søndag 30. mai 2010

Lofoten Norge naturattraksjoner og fritid

Lofoten Norge naturattraksjoner og fritid:


Lofoten Norge er kjent for sin fantastiske og flotte utsikt. Denne øygruppen har fjell, sjøutsikt, øyer og skjær, og den har alle de tilknyttede aktiviteter for å gi deg rekreasjons tilfredsstillelse. Det som tilbys av Lofoten og gir deg muligheten til å nyte ferien i en uforglemmelig måte. Denne artikkelen vil dele med deg det beste av Lofoten Norge stedene med de mest eksotiske naturlige scener samt aktiviteter slik at du ikke vil gå glipp av noe:

Øya Moskenes :

Din søken etter en destinasjon som tilbyr flotte opplevelser ender på Moskenes grunn av dens naturlige elementer. Ved å reise til Lofoten Norge, gå for en båttur i Moskstrømmen, som regnes som den mest tøffeste og farligste malstrømmer. Du vil finne gamle spor av bosetninger i din reise til Lofoten Norge det samme enorme Kollhellaren hulen ligger i Refsvika. Denne grotten er en kysthule omlag 3000 år gammel.


Fuglefjell :

Lofoten Norge er populært for de hekkende fuglene. Du vil finne mange sjøfugl på øyene, skjær og holmer. Det beste av disse øyene, er øya Røst.

Fiskeværet Nusfjord :

Lofoten Norge er et senter for fiske, og fiskevær er dens spesialitet. Du vil finne mange relevante museer og legger til rette for turister, rorbuer er tilgjengelige for overnatting. Denne boligen holder deg i kontakt med den tradisjonelle fangstkulturen. Nusfjord fiskevær er unik i alle ledd slik at du kan nyte helt gamle og unike bosetninger.


Eggum og Unstad :

På Eggum kan man oppleve naturen ved å tilbringe litt tid på steinstrand. Denne stranden tilbyr også midnattssol - en av de største Lofoten Norge attraksjoner.

På Unstad kan du nyte surfing. Høsten 1995, en tunnel ble også innviet for å gi turister adgang til landsbyen, og styrke turistenes opplevelser ytterligere.


Henningsvær :

Vinterfisket sesongen er en ganske travel sesong. Sentrum av fiskeriaktivitet er Henningsvær. Det gir best naturlig utsikt med fjell, tilstedeværelse og sjø omgivelser.


Nå aktiviteter; Lofoten Norge mest kjente aktivitet er fiske. Mens fisket pågår, kan du nyte de vakre omgivelsene, attraktiv nok til å holde deg opptatt mens du venter på fisken. På grunn av tilstedeværelsen av de enorme fjellene kan du nyte fotturer, sykling og fjellklatring. Andre aktiviteter inkluderer rafting og golf, rafting er for ekte eventyrlystne mennesker, som ønsker å oppleve en virkelig spennende og hjerte bankende opplevelse. Golf  kan nytes med  på den vakre golfbanen på Gimsøya. Bortsett fra  disse aktivitetene, kan du også nyte camping  på de beste stedene i Lofoten, og så mye mye mer....

Så nå når du vet hvor du skal ta turen og hva du skal gjøre, er det bare å gjøre seg klar til turen til Lofoten, men bare husk på følgende:

Se opp for været:-)

Bestill overnatting i god tid, spesielt hvis du går for rorbuer i Lofoten

Søk mest mulig informasjon før du drar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar