mandag 24. mai 2010

Lofoten Camping steder du vil virkelig elske!

For friluftsliv elskere, er Lofoten camping ett av de beste alternativene. Det gjør at du kan nyte naturen, mens resten av turistene velger mer lukseriøse alternativ. Involvering av telt etc gjør camping enda nærmere naturen. Hvis du er på ferie i Lofoten, og velger Lofoten camping,er det et veldig godt alternativ. Lofoten har mange steder hvor man kan campe. Noen av Lofotens campingplasser er angitt nedenfor for din bekvemmelighet og omtanke, slik at du kan gjøre turen minneverdig:


Skippergården Camping: Denne lille campingplassen i Lofoten ligger i fiskeværet Laukvik. Du kan nyte mange attraksjonene  på campingplassen. De vanligste aktivitetene på Skippergaarden camping er fotturer og fiske. Du kan nyte den naturlige flott utsikten. Det kanskje morsomste og mest spektakulære er midnattssol.

Skagen Camping: Dette området ligger midt i sentrum av Lofoten. Skagen camping tilbyr storslagen utsikt og mye camping aktiviteter. Du kan nyte fjellklatring, fotturer, fiske og båtliv. Det er gode fasiliteter på denne campingen og man kan leie strand hus eller hytte under oppholdet.
Skagsanden: En slående beliggenhet for campingvogner, er Skagsanden berømt for sin surfingmuligheter. De mest populære sesonger å besøke denne campingplassen for surfing er vinter, vår og høst. Den beste naturlige scenen er midnattssol som er synlig gjennom hele sommeren. Per natt hytte pris varierer 400-900 kroner.

Sandvika Fjord & Sjøhus Camping: Sandvika Camping er en  meget populær campingplass i lofoten. På grunn av sin popularitet er det alltid anbefalt å bestille hyttene i god tid før ferien. Du kan nyte campingplassen, samt omliggende områder i Kabelvåg.

Campingplass Lyngvær Caravan : Lyngvær Camping  består av hav og lofot fjell. Dette stedet er sterkt anbefalt som en plass,hvor man finne nesten alle de opplevelsene som tilbys av Lofoten. Det er fiskevann, rasteplassar, båtliv, turmuligheter, i nærheten av sandstrender og mye mere. For fiske elskere, fiske både fra land og båt kan nytes.

Sandsletta Camping : Ligger i Laukvik i Lofoten ,og mange av hyttene er fullt møblert. Dermed kan du campe med luksuriøse vaner. Dette er stedet der du kan finne mange av Lofotens camping aktiviteter å nyte. Ut av alle aktivitetene som du kan nyte på Sandsletta Camping, er fiske den aller mest kjente.

Dermed er camping i Lofoten en ganske fornøyelig måte å tilbringe ferien på. Det er så mange utendørs aktiviteter å nyte som turgåing, sykling, fjellklatring, bading, fiske, dagsturer etc. Så hvis du er på tur til Lofoten, forsøk å velge noen dager til camping og besøk en campingplass for å nyte storslått og fantastisk natur. Så bestill en campingplass i dag og pakk kofferten for å nyte ferien i Lofoten.

"Skrevet av Maira"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar