søndag 30. mai 2010

Reise til Lofoten for rekreasjons tilfredshet!

Reise til Lofoten for rekreasjons tilfredshet!


Lofoten Island er populær blant turister for fiskeriet. Annet enn fiske, har lofoten mange andre attraksjoner som man kan nyte. Denne artikkelen vil dele med deg hva du bør gjøre mens du er på reise Lofoten.

Nyt nordlyset:
Hvis du noen gang har hørt om nordlyset, må du ha et ønske om å se det en gang i livet ditt. Du kan oppfylle dette ønsket når du reiser til Lofoten. Den beste tiden å observere dette naturlige og flotte nattlyset er februar, mars og oktober.


Natur Safarier:
Hvis du vil nyte dyrelivet i Lofoten, arrangeres det daglige turer fra mange aktører i Lofoten. På disse turene  kan du nyte sel, havørn og spekkhoggere.

 Fiske:
Å gå for fisketur er et must når du reiser Lofoten. Hvis du er en ekte fisker og ønsker å tilbringe mesteparten av tiden med fiske, anbefales overnatting i rorbuer. Dette gjør at du får maksimal tid til fiske, og du er i umiddelbar nærhet til mange av de beste fiskeplassene.

Nyt Golf:
Golfbanene ved Lofoten lar deg ikke bare spille golf, men også til å nyte de fantastiske omgivelsene,med nærhet til havet og fjellene. Så golfere, gjør dere klar til å ha den beste golfopplevelsen noensinne.

 Kajakk:
Lofoten er en av de ti beste kajakkpadling destinasjoner (rangert av The Guardian - Newpaper), så gå ikke glipp av kajakktur når du reiser Lofoten. Jeg vedder på at dette byr på mer moro og glede, langt over deres forventning.

Reise til Lofoten Museer:
Lofoten er kjent for sin fiskeri kultur, så besøk de tradisjonelle museene som viser båtmotorer, fiskebåter, smijern skarv etc. Mye interessant å se! Populære museer er Sund Fiskerimuseum og Norsk Fiskeværsmuseum.

Rafting:
For eventyrlystne sjeler er rafting en robust opplevelse. Nyt flotte omgivelser i en vanvittig fart over bølgene. Det åpne havet, med høye bølger må bare oppleves.

Nyt Tradisjonsmat:
Når du reiser til Lofoten, ikke glem å smake tørrfisk og Lofoten lam. Du kan ikke motstå å spise disse nytelsene under besøket. Det er restauranter som tilbyr mye god mat fra Lofoten.
Lofoten Fiskerestaurant, Du Verden Restaurant i Svolvær, Børsen Spiseri i Svolvær og Henningsvær Bryggehotell i Henningsvær er noen steder som er verdt å besøke

Vandring, sykling og Fjellklatring:
Fottur og sykkelentusiaster, gjør dere klare til å oppleve Lofoten! Det er mange tur stier og sykkelstier, så kle deg etter været og nyt turen.

1 kommentar:

  1. Sounds wonderful! I can't wait to get there!! I'm beginning to doubt that 6 days will be enough to see and do everything though!!! We may have to come back :-)

    SvarSlett