søndag 2. mai 2010

Hotel i Lofoten

Hoteller i Lofoten

Hotel Lofoten er et viktig søkeord på internett . Vi har en god del Hotell i Lofoten, de fleste av dem er i Svolvær. Det er bare et Hotel på Leknes, men planer om å bygge et til. For ikke så lenge siden bygde de et nytt Hotel i Svolvær, som er i selskapet Thon. I tillegg så åpnet nå i vår Svolvær suite Hotel. Hotellet som er på Leknes heter Best Western Lofoten Hotel. Det er et Hotel i Svolvær som heter det samme. Alle hoteller i Lofoten er moderne utstyrt. De fleste hotellene samarbeider under høysesongen som er fra midten av juni til slutten av august.


Under VM i skreifiske i mars er alle hotellene i Svolvær fullbooket i mange år framover. Det samme gjelder på Leknes under ”Høstvekka” og Lofoten Countryfestival i begynnelsen av september. Det finnes også vandrehjem i Stamsund og i Henningsvær. Disse er veldig populære blant ungdom som kommer til Lofoten for å oppleve mer enn det tradisjonelle. Mange hoteller og andre overnattingssted tilbyr pakkeløsninger med fjell og fisketurer. Man kan ikke komme til Lofoten uten å oppleve den fantastiske naturen, enten fra fjellene eller fra havet J.

Hvis hoteller i Lofoten eller vandrehjem ikke er helt det man er på utkikk etter så anbefales det å prøve rorbuferie. Da overnatter man sånn som fiskerne gjorde før i tiden. Det er større plass, du kan koke din egen mat, komme og gå når du vil og rett og slett bare være din egen herre. De fleste rorbuanlegg tilbyr utleie av båt, med eller uten skipper. Alle bør oppleve Lofoten. Vi har alt fra majestetiske fjell, gode fiskemuligheter til et yrende kultur liv. Vi har også lange hvite sandstrender med blågrønt så langt øye kan se. To av våre strender, bunes stranda og stranda på Uttakleiv ble av The Times kåret til to av verdens mest romantiske strender.

så ønsker du noe annet en hotel i Lofoten, kan du ta en titt på http://www.lofoten-rorbuopplevelser.no/

"Skrevet av gjesteblogger"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar