torsdag 1. oktober 2009

Rorbu i LofotenRorbu i Lofoten er noe av det mest populære innenfor eiendom . Turister kommer hvert år til Lofoten for å oppleve disse buene , og livet rundt dem. Dette har ført til en eksplosiv prisvekst på rorbuer i Lofoten. Idag skal det godt gjøres å finne en rorbu i Lofoten til under en prislapp på en million. Normalt prisleie ligger på 20 - 30.000,- kroner per m2. Store firma fra sør-norge har kjøpt opp store deler av Lofoten, noe som har ført til at prisene også har økt jevnt og trutt. Standaren på robuene varierer noe, men det finnes noe for enhver smak skulle jeg tro. Det er fortsatt mulig å finne en rimelige rorbu i Lofoten, men man må nok da beregne noe påkost for å få den i bra stand. Det er nok her, som med mange andre eiendommer, beliggenhet selger. Få eiendommer ved havet til salgs, gjør rorbuene til attraktive objekter.

Men er man så heldig å få kjøpt rorbu i Lofoten, har man en god investering for fremtiden. Prisene vil nok bare øke mer, ettersom folk flest har fått øynene opp for Lofoten som feriested. Og sammenligner man med eiendommer ved havet sørpå, er prisene fortsatt lave i forhold.

Jeg må jo også reklamere litt for min egen rorbu som jeg leier ut:-) Hvis du vil ta en titt er dette linken:¨www.123hjemmeside.no/lofotbua (kopier i din browser?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar