søndag 16. mai 2010

Rorbuferie - er det virkelig så spesiellt?

Rorbuferie er blitt en veldig populær feriemåte blant både turister og nordmenn. De siste årene har faktisk flere fra norges land fattet interesse for disse rorbuene ved kysten. Vi finner disse rorbuene langs hele Norge, men i Lofoten kan du finne mange av de opprinnelige rorbuene. Disse buene var tilholdsted for fiskerne under lofotfisket. Idag er mange av rorbuene nybygd, med meget bra standard. Ikke slik som før i tiden, da rorbuene var veldig enkle.

Rorbuferie kan anbefales! Det er noe spesiellt med å kjenne havlufta, den fantastiske utsikten, mens du nyter en kald øl eller en kaffi, ute på kaikanten. Båtene ligger like ved, slik at det bare er å starte motoren,for så å dra å jakte på lofottorsken. Da kjenner du at du har et godt liv:-)

Idag finner du flere rorbuutleiere i Lofoten, hvis det frister med en rorbuferie til sommeren. Det er også mange private, som leier ut sine rorbuer. Men det kan være en fordel å være tidlig ute å bestille, fordi det er særlig stor etterspørsel om sommeren.

                                                       Ta en rorbuferie og nyt livet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar