torsdag 22. oktober 2009

Leie Rorbu i Lofoten-Best Pris På å Leie Rorbu i Lofoten

Mange velger hvert år å leie rorbu i Lofoten,for å oppleve vill natur og lofothavet rett ved stuevinduet. Det finns rorbuer for enhver smak, gammel og ny. Jeg må si at det er en fin opplevelse å sitte med kaffekoppen i hånda, og nyte utsikten utover havet. Man kjenner en innvendig ro og stillhet, og at det er godt å leve.

Hvis du vil leie rorbu i Lofoten, har jeg en flott rorbu til leie cirka midt i Lofoten. Rorbua er nylig oppusset, med nytt kjøkken og bad. Det er 6 soveplasser, men jeg anbefaler 4 personer, for da er det litt bedre plass å boltre seg på. Jeg har også båt og brukt bil som kan leies. Å leie robua en uke med bil vil koste kroner 8800,- .Da har man mulighet til å kjøre rundt i Lofoten og oppleve alt som bør sees.

Å leie rorbu i Lofoten skal være en fin opplevelse. Derfor skal jeg gjøre alt jeg kan for at dere skal trives,når dere velger Lofoten som reisemål. Jeg kan hjelpe dere med det meste, og kommer gjerne med tips om hva man bør se og oppleve. Hvis dere ønsker å dra på Lofothavet i ordentlig lofotsjark, kan også dette ordnes. Da tar vi en tur ut på havet, og ordner et fiskemåltid ute på havet. Ingenting er bedre en fersk fisk, rett fra havet.

Hvis dette høres ut som noe dere vil oppleve, er det bare å ta kontakt med meg på telefon 92 44 91 10. Mange skal til Lofoten hver sommer, så det gjelder å være tidlig ute. Her en linken til lofotbua

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere velkommen til Lofoten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar