søndag 30. januar 2011

Bilutleie Svolvær

Hvis du søker bilutleie Svolvær, vil vi her gi deg noen kjente bilutleie firma i Lofoten. Dette for å hjelpe deg finne den rette bilutleieren for deg, og for å kunne sammenligne pris. Vi anbefaler at du tar kontakt med flere tilbydere før du bestiller din leiebil, for å få best mulig pris.

Det er flere som har bilutleie i Svolvær. Hertz og Avis tilbyr nye biler til leie. Dette er kjente bilutleiere i Lofoten, og blir regnet som de to største. Men ikke alle er ute etter nye leiebiler. Mange ønsker leiebil i Lofoten til billigst mulig pris, og da er bruktbilutleie en naturlig ting å se på.

Rent a Car Lofoten i Svolvær tilbyr brukte biler til leie. De har biler i alle varianter og til forskjellige priser. Dette er en stor aktør innen bruktbilutleie i Lofoten.

Lofoten Utleiebiler er en annen tilbyder av brukte biler til utleie i Lofoten. De har biler i alle prisklasser. De har hovedkontor på Leknes, men tilbyr utleie i hele Lofoten, deriblant Svolvær.

Disse firmaene som er her nevnt, er noen av de vi mener er best, når det gjelder bilutleie Svolvær.

1 kommentar:

  1. Rent a Car Lofoten er absolutt IKKE å anbefale. Fikk motorproblemer med en bil som var nesten 20 år gammel. Hos Rent a Car Lofoten var det ikke mye hjelp å få, vedkommende som svarte telefonen var direkte utidig, og ba oss ringe et bergningsselskap. Fikk hjelp av politiet som også formidlet kontakt med et veldig hyggelig og hjelpsomt bilutleiefirma (landsdekkende). Fikk faktisk en helt NY bil til billigere pris enn Rent a Car Lofoten.........som i tillegg var langt billigere i forbruk. Min anbefaling til andre som tror de får billigere bil hos bruktbilutleie - det er langt fra virkeligheten, og i tillegg har de seriøse bilutleiefirmaene ordentlige forsikringer på bilene. Det er svært viktig hvis uhellet er ute. Med hilsen "en som kommer til å benytte" AVIS eller HERTZ ved neste anledning.

    SvarSlett