torsdag 25. november 2010

Bilutleie Tromsø-Leiebil Tromsø

                                                                    Bilutleie i Tromsø

Mange søker bilutleie Tromsø, og det er et godt utvalg av utleiebiler. De største og kanskje mest kjente er Avis og Hertz. Men det finnes også andre konkurransedyktige firma som har leiebil i Tromsø. Bilbørsen er et slikt firma. De ble etablert i 1988. Firmaet driver utleie av personbiler, varebiler, flyttebiler.

De kanskje mest kjente bruktbil utleierne er Rent-A-Wreck bilutleie i Tromsø. Blant deres leiebiler finner du bla.a. småbiler, store biler, stasjonsvogner og varebiler.

Et annet firma som bør nevnes er Tromsø bruktbilutlie. De har flere brukbiler til leie i alle størrelser og prisklasse. Dette er selvfølgelig kun et lite utvalg av bilutleiere i Tromsø.

Så hvorfor skriver vi om bilutleie i Tromsø? Jo, fordi dette er en perfekt utganspunkt for en tur til Lofoten. Å kjøre fra Tromsø til Lofoten er en drøm. Dette er en fin kjøretur i vakre omgivelser. Å kjøre Lofast er en opplevelse i seg selv, omgitt av storslagen natur. Lofast ligger såpass høyt, at man har et fint utsiktsbilde.

Da er det bare å få booket leiebil i Tromsø, og ta turen til Lofoten. Det bør også nevnes at buss tilbudet i Lofoten ikke er det beste, og at det derfor er perfekt med med egen bil.

1 kommentar:

  1. sjekk billigsteleiebil.com for flere tips om hvordan man får billig leiebil

    SvarSlett