søndag 24. oktober 2010

Guidet fisketur i Lofoten

Guidet fisketur i Lofoten er blitt veldig populært. Det finnes flere lokale fiskere som tar med turister ut på lofotfiske, i sine egne fiskebåter. Dette er noe mange turister foretrekker, og det er mange fordeler. Du har en kyndig skipper ombord som kjenner lofothavet, og de beste fiskeplassene. Dette er også båter som er trygge og som er laget for å takle litt dårlig vær.

Lofoten Rorbuopplevelser tar med folk på guidet fisketurer i Lofoten på bestilling. De har 2 stk 35 fots sjarker, og en Grimsøy 26 fot klar til å gå ut på lofothavet med dere. Skipperene er lokale fiskere, med mye kunnskap om fisket i regionen.

Så er dere ute etter en flott fiske opplevelse i Lofoten, anbefaler vi dere å ta kontakt med dem. Dette vil garantert være en tur dere vil huske.

1 kommentar:

  1. Er det noen som vet hvordan man må gå frem om man vil starte som sjark fisker ? hvordan få de rette kvotene ? tips til annet fiskeri ? , hvilken båt er det greiest å starte med , hvilken pris kan man ta for de forskjellige fiskesortene?
    Hvordan få kvote på Kingcrab i nord ?
    :) Takker for svar , håper det finnes noen drevene fiskere der ute som kan svare på dette

    SvarSlett