søndag 13. juni 2010

StallJG - Stall Jarle Grønhaug/ Hester til Salgs

StallJG er en flott stall i Sunne Sverige, hvor dere kan oppleve hest på nært hold. Eier Jarle Grønhaug er utdannet rideinstruktør, og tilbyr rideleir, tilridning av hest, avel og så mye mer. Han har også meget flotte hester til salgs, som det absolutt er verdt å titte på. Han har solgt flere hester til Norge. Etter hva vi har hørt, er hans kunder meget fornøyde med hestene. Jarle er en dyktig instruktør, og arrangerer rideleir flere ganger i året. Han har høy fokus på kvalitet og service.

Stall JG ligger på Åleby Gård. Et fint område cirka 4 km fra Sunne, med flott utsikt over Fryksdalen. Det står to nye staller og en ridebane med mål 45 x 60m på denne gården.

Vi anbefaler alle som er på utkikk etter godt skolerte hester til salgs , å ta en titt på hans hjemmeside http://www.stalljg.se/
Så hvis du er ute etter hester til salgs i sverige, hjelper Jarle deg med alle nødvendige papirer i forbindelse med kjøpet. Han har et stort utvalg av ponnier og hester, i forskjellige prisklasser. Dere vil finne mange flotte bilder av noen av hestene som ligger for salg. Hvis dere ikke finner ønsket hest på siden, kan han være behjelpelig med å finne den rette for deg. Han har et stort kontaktnett.

Dette har forøvrig ingenting med Lofoten å gjøre, bortsett fra at Jarle er ofte og underviser på Lofoten hest og helse. Og det er jo en flott opplevelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar