tirsdag 29. juni 2010

Ramberg Gjestegård - En matopplevelse du ikke vil glemme!

Ramberg Gjestegård ligger ved en av Lofotens flotteste sandstrender, på Ramberg i Flakstad kommune. Her finner du 10 hytter med god standard, sykkel og båtutleie. Dette stedet er meget populært blant sykkelturister og backpackere. Hvert år velger mange Ramberg som overnattingsted, og vi vet hvorfor. Her kan du nyte den flotte utsikten utover havet, stranda og ikke minst midnattsol.
Dette er noe alle burde få oppleve!

Vi bør også nevne den gode maten som blir servert på Ramberg Gjestegård. Her serveres kaffe og kaker, småretter og spennende a la carte basert på arktiske råvarer. Fisk er den dominerende ingrediensen i mange av rettene. Kokkene har god kunskap om mat fra Lofoten, og en kjærlighet for å lage den beste maten. Vi snakker av erfaring:-). Vi har ved flere anledninger fått oppleve
den fantastiske maten som blir servert her, og den fortjener all oppmerksomhet. De serverer noe av det beste når det gjelder mat, og får av oss full score.
God mat, god service og hyggelig betjening.

Eieren Tordis Berre er en hyggelig dame, som yter en utmerket service. Hun fortjener ros for sin måte å drive stedet på.  Vi har bare hørt positivt om hennes gjestegård, og som sagt vi vet hvorfor. Hun vet hva som kreves, for at dere skal få en fin opplevelse i Lofoten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar