mandag 14. juni 2010

Pakketur Lofoten / En fin pakketur til Lofoten

Pakketur Lofoten


Vi skreddersyr pakketurer i Lofoten etter deres ønsker. Vi kan ordne det meste når det kommer til opplevelser i Lofoten. Dere forteller oss hva dere vil oppleve, og vi kommer gjerne med forslag, slik at turen til Lofoten blir best mulig.

Lofoten pakketurer kan være en fin løsning, for de som vil gjøre turen til Lofoten enklest mulig. Vi har mye kunnskap om regionen, og vet hva som bør oppleves. Vi streber alltid etter å gi den beste service og vi gir mye av oss selv.

" Vi har en holdning om at alt kan ordnes" Hvis dere er ute etter en tilbyder som "stresser" rundt, og knapt har tid til en prat, er ikke vi det rette firma for deg.Vi er ikke som mange av de komersielle aktørene i Lofoten.

Vi er jordnære lofotinger, som har den tid og nærhet som behøves, for at dere skal ha en flott tur i Lofoten. Et eksempel er vår flotte fisketur med lofotsjark. Denne turen er normalt på 4 timer. Men er været bra, solen skinner og vi koser oss på havet, kan denne turen raskt bli på 6-8 timer. Selvfølgelig er det ingen økning i prisen! Det viktigste for oss, er at dere har det bra og nyter turen.

Så hvis dette høres ut som noe dere ønsker i deres samarbeidspartner, er vi det rette fima for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar