onsdag 24. juni 2009

Lofoten

Velkommen

Lofoten er kåret til en av verdens vakreste øygruppe. Lofoten består av 6 øyer, moskenes,flakstad,vestvågøy,austvågøy,værøy og røst. Her kan man oppleve den urørte og ville naturen, rikt dyreliv og hyggelige mennesker.Høye fjelltopper omringet av lofot havet gjør dette til et minnerikt sted. Hvert år kryr det av turister fra verden over, og turismen er stadig økende. I lofoten finner man noe for enhver smak. Flott natur, lofotfiske,severdigheter, og gamle tradisjoner som har gått i arv.

Når midnattsolen stiger opp fra lofot havet,og jeg sitter ute på rorbu kaia med en kopp kaffe i hånden, da er det ingen annen plass som er bedre. Du bare nyter utsikten, og den rolige atmosfæren. Dette kan ikke beskrives med ord, men må bare oppleves.

2 kommentarer:

  1. Er helt enig. Lofoten er et nydelig sted

    SvarSlett
  2. Jeg har så lyst til å se Lofotenene!!! Selv om jeg bor i Norge nå, kommer jeg opprinnelig fra sør Frankrike, og selv om jeg har reist ganske mye Norgesrund, har jeg ikke sett Lofotenene - ikke ennå, i hvert fall. Men jeg krysser fingrene at jeg får muligheten til å reise ditt snart - øynene seer så fantastiske ut :-)

    SvarSlett